Referenssit

Tarjouspyyntöjen hankinta ja myyntiedustajien rekrytointi referenssi

Vesivek Oy

Tiimibuukkaus Oy tekee Vesivek Oy:lle tarjouspyyntöjen hankintaa isännöitsijöiltä ja taloyhtiöistä. Tiimibuukkaus Oy:llä on käytettävissä 61500 hallituksen puheenjohtajan ja 3400 isännöitsijän yhteystiedot. Lisäksi Tiimibuukkaus Oy rekrytoi Vesivek Oy:lle myyntiedustajia. Vesivek Oy työllistää yhteensä noin 600 henkilöä ja liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa.

Asiakashankinnan referenssit

Esimerkkiasiakas

Suomalainen yhtiö joka myy, asentaa ja huoltaa kamerajärjestelmiä ajoneuvoihin ja työkoneisiin. Asiakastapaamisia sovitaan yrityksiin 600 kappaletta vuodessa.

Vaskisepät Oy

”Otimme Tiimibuukkauksen käyttöön kokeilumielellä ja hieman skeptisenä, koska aiemmat kokemukset ulkopuolisista buukkauksista eivät olleet kovin hyviä. Tämä kuitenkin yllätti positiivisesti. Heti ensimmäisellä viikolla saatiin jo hyviä tarjouspyyntöjä ja kontakteja. Tästä on hyvä jatkaa.”


Eero Inkeroinen, Vaskisepät Oy

Buukkaustiimin rakentaminen ja ohjaus referenssit

AT-Aurinkopaneelit Oy

Suomalainen yhtiö joka myy ja asentaa aurinkopaneeleita. Yhtiöllä on 4 buukkaria ja Tiimibuukkaus Oy hankki asiakastapaamisia sekä huolehti buukkareiden valmennukset, ohjauksen, myyntipalaverit ja raportoinnin yhtiön johdolle.

”Tiimibuukkaus Oy toteutti meille asiakastapaamisten hankintaa, buukkaustiimin ohjausta ja valmennusta. Hankitut asiakastapaamiset olivat laadukkaita ja niistä päästiin tekemään kauppoja. Buukkaustiimin valmennus ja ohjaus oli ammattimaista ja buukkaustiimi pääsi hyviin tuloksiin.”

Videoviestinnän referenssit

Esimerkkiasiakas

Yhtiö myy, asentaa ja huoltaa infonäyttöjä, hoitaa asiakkaiden ICT- asiat sekä tekee ohjelmistokehitystä. Tiimibuukkaus Oy toteutti yritysesittelyvideon, eri liiketoiminta-alueiden esittelyvideot sekä henkilöstö esittelyvideot.

Arviokäynti veloituksetta.
Ota yhteyttä, puh. 041 704 2455